popularne tagi
Głodna platforma korzysta z ciasteczek. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Podlasie Gruzinom
Akcje charytatywne często zaczynają się od wnikliwej obserwacji. Wystarczyła pandemia, dom nieopodal Ambasady Gruzińskiej, aby...
Najlepsze pizze neapolitańskie w Warszawie
Żyjemy w jakimś dziwnym przeświadczeniu, że pizza to mało skomplikowane danie. Wystarczy "placek", kilka składników...
Gotuj jak szef kuchni, tyle że w domu vol2!
GASTRO ALERT z powodu COVID19 musiał zmienić nieco formułę. Przepis na steka (o ten) bardzo...
Wino drogą do przyjemności
Czy można otworzyć restaurację w czasie pandemii? Oczywiście, że tak. Trzeba jednak mieć sporo uwagi,...
Miodownik Świąteczny
Święta za niecałe dwa tygodnie. To najwyższy czas, aby zastanowić się co przygotować w tym...
Comber jagnięcy
Tradycja głosi, że na stole wigilijnym pachnie wegetariańskimi potrawami. Ten przepis na jagnięcinę z puree...
Świąteczne pâté grzybowe
Czym byłyby święta bez grzybów?! Smażone kapelusze, w farszu na pierogi, w zupie. Tym razem...
Koniec sezonowości! Dokąd zmierza gastronomia?
Darek Barański jest dla mnie przykładem prawdziwego i sumiennego szefa kuchni od 2014 roku, kiedy...
Pieczona ryba w soli
Jest bardzo soczysta i aromatyczna. Robi wrażenie prezentacją, dlatego na pewno podczas Wigilijnej kolacji znajdzie...
Głodna – najciekawsza strona kulinarna, zrzeszająca ludzi kreatywnych
Głodna to platforma kulinarna z segmentu premium obecna na rynku od trzech lat. To jedna...